Wie ben ik?

Even voorstellen:

Hoi! Ik ben Miriam Vromans. Ik ben geboren in 1966 en getrouwd met Wil. Samen hebben we 5 kinderen. Overdag zijn die allemaal op school. Van huis uit ben ik activiteiten-begeleidster. Toen ik zelf kinderen kreeg ben ik thuis gaan werken als gastouder. Dit doe ik nu vanaf 1999. Met heel veel plezier.

Sinds 2011 ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam en sta ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. In de loop der jaren ben ik mee blijven ontwikkelen op het gebied van kinderopvang. Dit allemaal om een kind zo goed mogelijk te begeleiden in de ontwikkelingen in deze tijd. Ik heb de nodige cursussen en opleidingen gevolgd. Waaronder een VVE-training, Kinderen en emoties,  ondersteuning van Kintalis op het gebied van spraak en peuters, opleiding “ Werken met Babies” gecertificeerd door NjI. In 2016 heb ik ook nog de opleiding tot Kindercoach afgerond.

Ik vind het heerlijk om als gastouder met kinderen te werken en verwelkom ze dan ook graag in ons huis in Udenhout